Gezellige en ruime feestzaal

De Molenhoeve - Feestzaal

U heeft binnenkort een groot of klein feest en u bent nog op zoek naar een feestzaal in Ruddervoorde? Kom dan eens even langs bij De Molenhoeve. Onze gezellige en multifunctionele feestzaal heeft een capaciteit voor ongeveer zestig personen.

Met opdiening en afruiming

Als u uw feest in De Molenhoeve door laat gaan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat de zaal mooi versierd wordt en dat alles klaargezet wordt. We verzorgen ook de bereiding, de opdiening en de afruiming van het eten.

Onze zaal is uiterst geschikt voor (familie)feesten, verjaardagen, bruiloften en vergaderingen. Voor de feestzaal bieden wij drie menu’s aan: een koud buffet, een Breughelmaaltijd en een walking dinner. De menukaarten van deze arrangementen kan u online bekijken.

Natuurlijk mag u ook zelf uw menu samenstellen: u kunt vrij combineren met deze drie menu’s en met de kaart van de taverne. U betaalt vervolgens enkel voor wat u gebruikt, er komt geen extra huur voor de feestzaal bij.

Perfecte service

Uiteraard is het nodig om de zaal te reserveren. Denk eraan dit goed op tijd te doen, want zeker tijdens drukke periodes zijn wij snel volgeboekt. Wij bieden bovendien de mogelijkheid om een springkasteel te reserveren. Dit wordt bijvoorbeeld regelmatig aangevraagd voor communiefeesten. Ook is het bij mooi weer mogelijk om het aperitief buiten op het terras te doen.

Vraag ons meer informatie

Voor meer informatie over onze feestzaal kunt u altijd contact opnemen met De Molenhoeve in Ruddervoorde.

Openingsuren

Ma : Gesloten
Di - Wo - Vr : 14:00
Do : Gesloten **
Za / Zo : 11:00

** Buiten deze periode zijn wij open van 14.00u.